Serviceudlejning i Glostrup, København & omegn

Service til alle arrangementer og festlige lejligheder

Service udlejning til enhver festlig lejlighed

Det er tid til fest, og du er vært! Det er fantastisk at holde store fester med en masse gæster, men det kan også være besværligt at få logistikken til at gå op. For det er de færreste, der har 50 ekstra tallerkner, sæt af bestik og glas stående derhjemme. 

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder udlejning af bestik, tallerkner, glas, duge og meget mere til dit næste arrangement.

Hvad end det er et bryllup eller begravelse, du skal stå for, har vi, hvad du har brug for, hvis du skal leje service i Glostrup, Roskilde eller Hvidovre. Vi sørger for, at der ikke er en finger at sætte på bordopdækningen, og tager hånd om alt det praktiske i forhold til levering og afhentning af det lejede udstyr. 

Stilrent sortiment

En borddækning er ikke bare en borddækning, men kræver omtanke og blik for detaljen. Vi sørger for, at al service er af bedste kvalitet og naturligvis helt ens for alle kuverter, hvilket skaber en stilren og klassisk borddækning. 

Vi har et stort sortiment, og du kan blandt andet leje:

  • Tallerkener i forskellige størrelser
  • Blankpoleret bestik
  • Forskellige typer glas
  • Duge
  • Vaser
  • Lysestager

 

Alle vores produkter er af bedste kvalitet, og når du lejer service gennem os, er du sikker på, at borddækningen sidder lige i skabet. Samtidig tager vores service højde for, hvilke retter og drikkelse, der ofte bliver servere til større arrangementer, og vi har derfor glas og tallerkner til alt lige fra suppe til isdessert, og fra hvidvin til cognac.

Professionel service

Vi sørger for professionel håndtering, når du lejer service hos os. Vi har mange års erfaring med udlejning af service til både private og virksomheder, og vi garanterer dig, at du får en god behandling hos os.  

Det er vigtigt for os at være med til at lette lidt af den byrde, det kan være at arrangere større events. Det gør vi først og fremmest ved at tilbyde udlejning af mange forskellige typer service til forskellige behov, men også ved at være hjælpsomme og yde en god service, der gør det lidt lettere for dig. 

Når du lejer service hos os, leverer vi efter aftale, og afhenter igen efter brug. Prisen på transport afhænger af distancen og kompleksiteten af bestillingen. Det aftaler vi naturligvis på forhånd. 

Spørg os!

Vi har mange samarbejdspartnere, og der findes stort set ikke det til bordopdækningen, vi ikke kan skaffe. Har du en forespørgsel eller et særligt behov? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan med stor sandsynlighed hjælpe.

Vil du gerne have vores hjælp til at gøre planlægningen af dit næste arrangement lidt lettere? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe med leje af udstyr til dit næste arrangement.

Vi ser frem til at være din leverandør af service til dit næste store arrangement. 

Du er velkommen til at ringe på 22 79 49 45 og forhøre dig, om vi har netop det du skal bruge til dit kommende arrangement.
Få uforpligtende tilbud på teltudlejning til din fest

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på udlejning af partytelt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.