Salgs- og leveringsbetingelser

Se vores betingelser her

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer fra leverandører.

 

Transport og afhentning

Glostrup Fest- og Serviceudlejning leverer og henter det lejede efter nærmere aftale. Transportens pris afhænger af afstand og kompleksitet Lejede effekter leveres max. 15 m fra bil i jordplan, uden trapper og sten. med mindre andet er aftalt på ordrebekræftelse. Det er lejers pligt at informere om dette ved bestilling. Op og nedbæring skal aftales på forhånd, og koster extra. Afhentning og returnering af lejer selv skal ske i lukket vogn/trailer, og er for lejers egen risiko.

 

Forsikring

Lejer er ansvarlig for at det lejede er forsikret mod tyveri/hærværk i hele lejeperioden. Lejer bærer det fulde ansvar for alle skader og er erstatningspligtig overfor Glostrup Fest og Serviceudlejning.

 

Lejers ansvar

Lejer modtager det lejede i god og forsvarlig stand, og er forpligtet til ved lejemålets ophør at aflevere det i samme stand som ved modtagelsen. Vi tager gerne opvasken for dig mod aftalt betaling. Reklamationer kan kun accepteres før afbenyttelse. Uden for telefontid indtales besked på telefonsvarer, send sms, eller mail.  I modsat fald betragtes leveringen som fejlfri.

Det lejede skal opbevares tørt og forsvarligt (inkl. emballage). Evt. manglende eller ødelagte varer afregnes efterfølgende.

 

Betaling

Det lejede skal betales netto kontant ved levering eller ved afhentning hos Glostrup Fest og Serviceudlejning, med mindre andet er aftalt på ordrebekræftelsen. efter vurdering. kan der forlanges et depositum der skal betales ved bestilling. Dette vil fremgå af ordrebekræftelsen. Manglende eller beskadigede genstande afregnes ved afhentning/modtagelse. Erstatningspris er ca. 10xlejepris.

 

Partytelte

Ved telte til mere end 150 personer skal tilladelse indhentes hos den lokale beredskabschef. Lejer er selv ansvarlig for dette, samt evt. andre tilladelser fra offentlige myndigheder.

Det skal være muligt at køre til opstillingsområdet med trækvogn (bredde ca. 60-70 cm). Er der forhindringer eller ikke direkte adgang til opstillingsstedet skal dette oplyses på forhånd. Ved teltopstillinger med gulv vil gulvet som udgangspunkt følge terræn. Skal teltet opstilles på underlag hvor der ikke er mulighed for isætning af pløkker (asfalt, fliser), skal dette oplyses ved bestilling, og der vil komme en merudgift på leje af betonklodser.

Få uforpligtende tilbud på teltudlejning til din fest

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på udlejning af partytelt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.