Partytelt/Festtelt - Leje af festtelt i København & omegn

Lej borde og stole til dit næste arrangement

Teltudlejning – telte til ethvert arrangement

Er det tid til en stor fest i Glostrup, Roskilde eller Hvidovre, og kunne du godt tænke dig, at det bliver en havefest? Det lyder fantastisk, men det danske klimas uforudsigelighed kan godt blive et problem. En god løsning er at leje et festtelt, der kan rumme hele festen inkl. borde og stole og måske endda en bar, uanset om det er konfirmation, bryllup eller firmafest, du planlægger.

Hos os kan du leje alt inden for fest- og partytelte.

Fleksibel teltudlejning

Et festtelt giver dig mulighed for at holde dit arrangement i hjemmets bekvemmelighed, og du slipper for at skulle leje et dyrt festlokale. Med festteltet kan du holde arrangementet i din have, på en fodboldbane eller måske parkeringsplads. Kun fantasien sætter grænser. 

Når du lejer et telt hos os, gør vi os umage med at imødekomme dine ønsker og behov. Vi er fleksible og hjælpsomme, og med mange års erfaring inden for udlejning og opsætning af festtelte, er vi klar til at lette arbejdet med din festplanlægning en smule.

Stort udvalg af telte

Vi tilbyder et stort udvalg af telte, og du har mulighed for at leje alt lige fra et telt med plads til 36 personer til et, der rummer op til 160 personer. Hvis du vil leje et telt med plads til mere end 150 personer skal du dog huske at hente tilladelse hos din lokale beredskabschef.

Du behøver ikke at være indehaver af en stor græsplæne for at kunne bruge vores festtelte. Hvis du har en større terrasse eller måske en parkeringsplads til rådighed, kan du for en merudgift leje betonklodser til teltet hos os.

Festteltet taget til et nyt niveau

Et udendørs festtelt kan hurtigt give associationer til en kold og mudret omgang med paptallerkner og plastikkrus, men med vores kvalitetstelte kan du nemt opnå en luksuriøs feststemning. Du kan leje et gulv til teltet, der med det samme løfter niveauet, og skaber en følelse af et “rigtigt” lokale – og så slipper du for et mudret dansegulv. Du betaler 100 kr. per kvadratmeter med gulv inkl. moms.

Du kan derfor få glæde af vores teltudlejning til mange forskellige arrangementer, og de moderne telte, som vi udlejer, kan sagtens sætte rammen for et smukt og stilrent bryllup. Samtidig kan de også sagtens anvendes til en mindre havefest, hvor rammerne er mere løse. 

Det er op til dig, hvilket udtryk din fest i teltet skal have, men vi står klar til at rådgive dig og har med mange års erfaring godt styr på, hvad der fungerer godt. Vi sætter en ære i at yde et højt serviceniveau, og hvis du hare nogle specifikke ønsker eller forespørgsler i forhold til teltleje, vil vi gøre os umage for at imødekomme dem.   

Tænk på os næste gang, du har brug for et festtelt. Vi ved, hvad der skal til for at skabe den helt rigtige teltstemning, og hjælper dig med at finde lige det festtelt, du har brug for.

Læs mere nedenfor eller ring til os på 22 79 49 45 for information eller tilbud om leje af partytelt i København og omegn.

Vi har et stort udvalg af telte

Vores udvalg af telte på vores side, til fest og arrangementer indeholder de mest gængse størrelser. Du kan se dimensioner og kapacitet nedenunder. Hvis du ikke finder den størrelse, du leder efter på listen, kan du skrive eller ringe, så finder vi en løsning der passer. Dette er blot eksempler

Et udvalg af telte samt priser

Priserne er inkl. moms og inkl. opstilling og nedtagning. Dog er priserne eksl. levering – pris på levering af telt er efter aftale! Læs vores betingelser her.

Du betaler 100 kr,- pr. m2 med gulv incl. moms

Herunder er nogle eksempler på priser

price list - Leje af festtelt i København - Partytelt - Glostrup Fest- & Serviceudlejning
Få uforpligtende tilbud på teltudlejning til din fest

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på udlejning af partytelt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.