Partytelt/Festtelt - Leje af festtelt i København & omegn

Lej borde og stole til dit næste arrangement

Fleksibel udlejning af festtelte

Med et festtelt har du mullighed for at holde festen hjemme. Du kan holde arrangementet i en baghave, på fodboldbanen eller parkeringspladsen. Mulighederne er uendelige.

Vi udlejer festtelte til:

Læs mere nedenfor eller ring til os på 22 79 49 45 for information eller tilbud om leje af partytelt i København og omegn.

God service, konkurrencedygtige priser og fleksibilitet er vores nøgleord

Hos Glostrup Fest og Serviceudlejning har vi mange års erfaring i udlejning og opsætning af telte til alle typer af arrangementer.

Vi ved hvad der skal til, når du skal koordinere en fest og et arrangement. Vi tror på at det bedste resultat sikres gennem dialog og et højt fleksibelt serviceniveau.

Vi har et stort udvalg af telte

Vores udvalg af telte på vores side, til fest og arrangementer indeholder de mest gængse størrelser. Du kan se dimensioner og kapacitet nedenunder. Hvis du ikke finder den størrelse, du leder efter på listen, kan du skrive eller ringe, så finder vi en løsning der passer. Dette er blot eksempler

Et udvalg af telte samt priser

Priserne er inkl. moms og inkl. opstilling og nedtagning. Dog er priserne eksl. levering – pris på levering af telt er efter aftale! Læs vores betingelser her.

Du betaler 100 kr,- pr. m2 med gulv incl. moms

Herunder er nogle eksempler på priser

price list - Leje af festtelt i København - Partytelt - Glostrup Fest- & Serviceudlejning
Få uforpligtende tilbud på teltudlejning til din fest

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på udlejning af partytelt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.